Wij ontwikkelen, produceren en innoveren pelletkachels en houtkachels.

Domestic Heating Solutions

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van lokale verwarmingsproducten. Dit houdt in; standalone verwarmingstechnieken die los staan van de centrale verwarming. Met de juiste kennis en expertise produceren wij voor verschillende opdrachtgevers en ontwikkelen wij innovatieve technieken die we implementeren in verschillende kachels.

Meer over ons

DHS Innovaties

De innovatieafdeling is een aparte afdeling binnen DHS waar de nieuwste innovaties en technieken worden ontwikkeld door de expertise van onze medewerkers. De afdeling bestaat uit engineering, een laboratorium voor verbrandingstechnieken en een aparte afdeling voor het ontwikkelen van onze eigen unieke software- en besturingssystemen.

Lees meer

DHS Productie

Onze productieafdeling is een volledig gemoderniseerde in-house productielijn. Vanaf begin tot het eind hebben we de volledige controle over het proces en waarborgen we de kwaliteit. Op de productieafdeling maken we gebruik van de meest moderne machines met een hoog kwaliteitsniveau, hier worden alle kachels geproduceerd voor onze OEM klanten.

Lees meer