Wat we doen

Het maximale halen uit onze producten en technieken

Door unieke innovatie en slimme productie creëren wij producten die vooruitstrevend en duurzaam zijn.

DHS Productie

Onze productie afdeling bestaat uit verschillende onderdelen en subafdelingen. DHS beschikt over personeel met veel kennis en ervaring op het gebied lokale verwarmingsproducten en technieken. Je vindt bij ons de juiste mogelijkheden en expertise in het volledige productietraject. Ieder onderdeel van het productietraject wordt zorgvuldig afgehandeld.

Bij Domestic Heating Solutions hebben we de capaciteit om op grote schaal producten te produceren. Dit biedt de mogelijkheid om te voldoen aan de wensen van de klant.

De afdeling beschikt onder andere over meerdere CNC-kantbanken, een straal- en spuit afdeling, een zeer uitgebreide lasafdeling en als eindpunt van het productietraject een assemblage afdeling. Dit houdt in dat wij het hele trajact in-house hebben. Op deze manier kunnen wij de continuïteit en kwaliteit van de productie op ieder moment waarborgen.

Domestic Heating Solutions kan voldoen aan de groei en vraag van haar klant. Wanneer een organisatie groeit kunnen wij alles in staat stellen om hieraan bij te dragen.

DHS innovatie

Op onze innovatie afdeling zijn onze experts continu bezig met het ontwikkelen van de nieuwste technieken op het gebied van verwarming. Dit is een proces dat continu doorgaat omdat wij als organisatie altijd vooruitstrevend willen zijn. DHS heeft het doel om hier een voorbeeld in te zijn voor andere organisaties. De gecreërde technieken testen we altijd in onze speciale testruimte. In deze ruimte kunnen we zonder invloeden van afzuiginstallaties en dergelijke volledig neutraal testen en meten. Dit stelt ons in staat om zo nauwkeurig mogelijk het maximale uit nieuwe technieken te halen.

De innovaties en technieken die we ontwikkelen bij DHS implementeren we vervolgens in de kachels van onze OEM klanten. Binnen onze branche en omgeving willen wij vooruitstrevend zijn op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Daarom wordt er veel geïnvesteerd in onze innovatie afdeling en hebben we hier specialisten die continu streven naar het ontwikkelen van de nieuwste technieken.