Over DHS

Innovatief en vooruitstrevend, dat maakt DHS

Hoe het begon

DHS is opgericht door Aldrik Sebens, hij is tevens oprichter van Duroflame. Dit merk produceert en verkoopt haar eigen pelletkachels. Met de ervaring en kennis die Sebens bij Duroflame heeft opgedaan was het tijd om zich meer te gaan richten op ontwikkeling, productie en innovatie.

De fabriek

De kachels worden gefabriceerd in onze eigen fabriek in Bedum. Vanuit de fabriek creëren we producten en technieken die naadloos aansluiten op de behoeftes van de klant Hiermee combineren we vindingrijke ontwikkelingen en slimme productie onder één dak. Als OEM fabrikant werkt DHS voor verschillende opdrachtgevers, die de geproduceerde producten verkopen onder hun eigen merk.

De producten en diensten die Domestic Heating Solutions aanbiedt gaan over de drie niveaus van ontwikkeling, productie en innovatie.

De productie van bestaande producten. Wij nemen de productie op ons van een al bestaand product. In de praktijk blijkt dat het product vaak nog iets slimmer of efficiënter geproduceerd kan worden waar de klant profijt van heeft.

De klant heeft een wens of een idee die wij met onze ontwikkelingsafdeling gaan realiseren om vervolgens te gaan produceren

Innovatie van eigen producten en technieken welke wij vervolgens kunnen aanbieden aan onze OEM klanten.

» Over Ons

Wij realiseren toekomstgericht en inventief ideeën voor- en samen met onze klanten, met oog voor mens en natuur;

 

• Door verbrandingstechnieken en de bijbehorende software- en besturingssystemen te blijven ontwikkelen

• Door hoogkwalitatieve haarden te produceren op een concurrerende wijze in eigen lokale fabriek

• Door echt de wensen van de klant te achterhalen en te vertalen in onze producten en diensten zodat deze naadloos aansluiten op zijn bedrijfsvoering

• Bijdragen aan groene en duurzame welvaart door in alles toekomstgerichte en verantwoorde keuzes te maken

Duurzaamheid

Bij DHS vinden we het niet juist dat productie naar landen geschoven wordt waar de loonkosten laag zijn en de milieuwetten weinig tot geen rol spelen. Wij zien graag dat productie lokaal plaatsvindt waar de arbeidsvoorwaarden goed zijn en de milieueisen vooruitstrevend. Door slim en vindingrijk te produceren kan je ook hier concurrerend zijn.

Het feit dat bij ons alle activiteiten plaatsvinden onder één dak brengt vele voordelen met zich mee. Wij hebben namelijk continu direct toezicht hebben op het productieproces waardoor we de kwaliteit zeer hoog kunnen houden. Daarnaast is DHS minder afhankelijk van macro-economische voordelen en hebben wij de mogelijkheid om snel te schakelen.