Werkwijze

Van concept naar een productieklaar product

Van concept naar een productieklaar product

Bij Domestic Heating Solution beginnen we bij een concept. Dit is vaak een idee of een schets, maar kan daarentegen ook een bestaand product zijn die wij slimmer en efficiƫnter maken. DHS ontwikkelt en produceert haarden en kachels, wij zijn gespecialiseerd in pellet- en houtkachels. Daarnaast ligt tevens onze expertise bij verbrandingstechnieken, besturingssoftware en engineering.

Het traject is onze werkwijze. Elke stap tijdens het traject wordt zorgvuldig uitgewerkt. Na elke stap volgt er een weegmoment en kijken we hoe het proces voortgezet wordt. Iedere klant weet precies wat die kan verwachten tijdens het gehele traject. Wanneer het hele traject doorlopen is ligt er een eindproduct dat geproduceerd kan worden op grote schaal in onze fabriek.

1

QuickScan

Tijdens de QuickScan wordt de technische haalbaarheid van de specificaties en features onderzocht en in kaart gebracht..

2

Engineering 1e fase

Het concept wordt uitgewerkt en verwezenlijkt in een te realiseren prototype.

3

Prototype/Sample

Er wordt een prototype/sample gebouwd.

4

Keuringstraject

Wij testen het prototype en zorgen voor de hoogst haalbare prestaties. Daarnaast kunnen wij het gehele keuringstraject uit handen nemen, wij zorgen er dan voor dat het product volledig wordt goedgekeurd. De kachel wordt getest op alle emissies .

5

Engineering 2e fase

Tijdens de 2e engineering fase passen we de nodige punten aan die uit het keuringstraject zijn gekomen. Tevens worden alle verbeteringen en aanpassingen die zijn voortgekomen uit het prototyping in deze fase doorgevoerd om het product gereed te maken voor de 0-Serie.

6

0-Serie

Tijdens de 0-Serie worden de eerste 10 kachels gefabriceerd, de data en feedback hieruit wordt verzameld.

7

Engineering 3e fase

In de 3e fase van engineering wordt alle feedback uit de 0 serie doorgevoerd en verwerkt. Het product wordt daarna productie klaar gemaakt.

8

Productie

Het product is klaar om op grote schaal geproduceerd te worden in onze fabriek.