React EU

Het maximale halen uit onze producten en technieken

Door unieke innovatie en slimme productie creëren wij producten die vooruitstrevend en duurzaam zijn.

Ontwikkeling en continuïteit

De eisen van houtkachels worden steeds strenger. Een goede zaak maar dat kan beter door ook de gebruiker steeds verder uit het verbrandingsproces te halen.
De benodigde zuurstof tijdens de verbrandingscyclus van een houtkachel verandert continu. Door dit elektronisch te monitoren en automatisch te reguleren kun je een enorme verbetering realiseren in de verbranding. Dit vermindert aanzienlijk de uitstoot van schadelijke stoffen. Daarmee wordt de overlast van houtkachels verminderd.

SNN

Techniek in eigen huis

Door deze techniek in eigen huis te ontwikkelen kunnen wij onze klanten een grote stap vooruit helpen op het gebied van emissies en fijnstof en zo een verbetering in de gehele branche bieden. Daarom willen we binnen dit project een apparaat ontwikkelen die in nieuwe en bestaande houtkachels geïmplementeerd kan worden om zo middels sensortechnologie de hitte en uitstoot te meten en op basis daarvan geautomatiseerd de zuurstoftoevoer te regelen, en daarmee de regeling van de houtkachel bij de stoker vandaan te halen.